Vrijdag 21 juni werd het Hand & Pols Centrum Dordrecht officieel geopend

Vrijdag 21 juni werd het Hand & Pols centrum Dordrecht officieel geopend.  Sinds begin van dit jaar is hard gewerkt aan het tot stand brengen van dit revalidatiecentrum aan de Amnesty International weg 5, schuin tegenover het Albert Schweitzer ziekenhuis – locatie Dordwijk. Het nieuwe revalidatiecentrum is helemaal toegespitst op de behandeling van hand en pols klachten.

In de middag was ter gelegenheid een minisymposium over zaken als reumachirurgie (Gilbert Westdorp), het plastische brein en de hand (Ton Schreuders), wetenschappelijk onderzoek (Dr Ruud Selles van ErasmusMC ) en nieuwe ontwikkelingen binnen de Handtherapie (Stefanie Knijnenburg van ZHPC Goes)

opening_handen

Om 5 uur waren er opening speeches door Drs. H.P. van Not, plastisch chirurg uit Goes, Drs. N van Leeuwen, onlangs gepensioneerd plastisch chirurg van het ASZ, Dr Ton Schreuders van het HPCD, Hr Peter Polderdijk over ontwikkelingen binnen de zorg, en ten slotte opende Dr. Harry Wagemakers, wethouder gemeente Dordrecht portefeuille oa zorg, het HPCD samen met illusionist Magic Steve.

bekijk alle foto’s
In het nieuws:De Stem van Dordt woensdag 19 juni 2013
http://www.deweekkrant.nl/files/pdfarchief/SVW/20130619/SVW_SVW-1-20_130619_1.pdf